قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

دبیرکل  سازمان بدر عراق خواستار به تعویق افتادن پاسخ به حمله عربستان و آمریکا شد

هادی العامری دبیرکل سازمان بدر خواستار به تعویق انداختن پاسخ به حملات مشترک آمریکا و عربستان به مواضع نیروهای الحشد الشعبی عراق شد
 دبیرکل  سازمان بدر عراق خواستار به تعویق افتادن پاسخ به حمله عربستان و آمریکا شد

به گزارش تجارت نیوز، پایگاه خبری “رشید میدیا” کلیپ کوتاهی از عامری را منتشر کرده که وی خطاب به مقاومت اسلامی عراق می گوید که روی سخنم با مجاهدان شجاع و برادران و خواهرانم در مقاومت اسلامی است و از آنها می خواهم که به خاطر منافع عالی عراق، پاسخ به حمله آمریکا و عربستان به عراق را به تأخیر بیندازند.

وی افزود: به همه مجاهدان قول می دهیم که حقوق شهدا و مجروحان را از راه های دیپلماتیک پیگیری می کنیم و به توفیق خداوند همه اینها را محقق خواهیم کرد.

وی در پایان از همه نیروهای مقاومت اسلامی عراق قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا، شماری از مقرهای سازمان الحشد الشعبی عراق در مناطق مختلف این کشور سه شنبه شب و بامداد چهارشنبه گذشته (۶ و ۷ مردادماه) هدف حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و عربستان قرار گرفت.

الحشد الشعبی این حملات را «تروریستی»، خواند و اعلام کرد که در نتیجه آن، دست کم ۲۰ نفر شهید و ۳۲ نفر دیگر مجروح شدند.

منبع: ایرنا



۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از خانه ملت، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد.

قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات به امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عج) می خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت های خود شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک تر شده ایم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) دارد، اظهار داشت: اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین». برچسب هاقالیباف مهم ترین اخبار روز


۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد با حضور در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب که در کربلای معلی، گفت: در این جلسه حاضر شدم سلام گرم رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم.

وی گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی به تمام و کمال حق برادری را به جا آورد و جهان را حیرت زده کرد. من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همگان باید بدانند که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم، افزود: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد اما آنچه باعث شده است تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند

قالیباف ناکید کرد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی یادآور شد: اگر ما با مقاومت با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم باید حالا برای رفاه اقتصادی دو ملت و پیشرفت و توسعه دو کشورهم قسم شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقا امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

وی یادآور شد: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود، در یک کلام قدرت ما در برادری ماست. اخوت و قدرت ما ان‌شاء الله و اخرا تهبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در شهر کربلای معلی عصر روزپنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران شامل سارا فلاحی، شهین جهانگیری، محمدتقی نقدعلی و مهدی فلاح برگزار شد.

در این مراسم آیت الله سیدمجتبی حسینی، نماینده رهبر معظم انقلاب در عراق، سفیر ایران در بغداد، استاندار کربلا، جمعی از مقامات عراقی، جمع کثیری از رؤسای عشایر، قبایل و مردم عراق و زائران ایرانی در کربلا حضور داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور دارد.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قدرت ایران و عراق در برادری و اتحاد دو ملت است

به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا،محمدباقر قالیباف در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی برگزار شد، گفت: سلام می کنم به پیامبر اکرم و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات می فرستم بر امیرالمونین حضرت علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و  شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض می کنم و از حضرت ولی عصر عجه الله تعالی فرج الشریف می خواهم که به ما توفیق دهد که در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت های خود شویم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشات کرد: اینجانب در این جلسه حاضر شدم تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای و ملت  ایران را به شما برسانم.

وی تاکید کرد: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورد و جهان را حیرت زده کرد، من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این تشییع تاریخی نشان داد که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک تر شده ایم. 

وی ادامه داد: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دارد اما آنچه باعث شده است ، تهران و بغداد به هم نزدیکتر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

قالیباف بیان کرد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند. اگر ما با مقاومت با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم باید حالا برای رفاه اقتصادی دو ملت و پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

وی ادامه داد: ما برای کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم. دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه هایی است که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی با هم ایستادیم و در موفقیت ها نیز کنار هم خواهیم بود.در یک کلام؛قدرت ما در برادری ماست اخوتنا قدرتنا ان‌شاءالله.

  انتهای پیام/




 قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.

 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.